Din kundvagn är tom

BESTÄLLNING

Vi arbetar för att du ska få så bra service som möjligt före, under och efter ditt köp hos oss.
Är du det minsta osäker på beställning fungerar eller har frågor kring specifika produkter så är du alltid välkommen att ringa eller maila oss. Vi hjälper dig gärna sätta ihop ett bra paket med rätt grejer. Allt blir roligare med rätt grejer!

Du hittar telefonnummer till oss högst upp i vänstermenyn. Svarar vi inte i telefon så står vi troligtvis med kund i butiken. Vi försöker alltid ringa upp missade samtal så fort vi hinner.
Vi på froggy jobbar hela tiden för att det ska vara så enkelt som möjligt att beställa från oss. Här kommer en steg för steg guide på hur en order blir till.

1. Du hittar en eller flera produkter som du vill köpa. Du hittar produkter genom att använda vänstermenyns olika kategorier alternativt göra en sökning i sökrutan.

2. Du väljer rätt variant av produkten du är intresserad av (t.ex. storlek, färg, mm) och trycker på köpknappen. I övre höger hörn visas nu din varukorg med aktuellt saldo. Alla storleksguider som behövs för att göra ett bra val finns under respektive produkt. Alla priser du ser på froggy.se är inklusive moms. Inga andra avgifter tillkommer på dessa priser. Det du ser är det du betalar.

3. Vill du fortsätta handla repeterar du steg 1 och 2 igen.

4. Känner du dig redo att avsluta och betala klickar du på "till kassan" uppe i vänster hörn.

5a. Är du ny kund hos oss fyller du i kunduppgifter och trycker på knappen "spara och fortsätt".

5b. Har du ett konto hos oss sedan tidigare så räcker det med att fylla i mail och lösenord så hämtas adress automatiskt. Kolla gärna av så att uppgifterna som hämtas stämmer.

6. Välj leveranssätt för din order. Mera information om frakt finns
här.

7. Välj det betalsätt som passar dig bäst. Mera info om betalsätt hittar du
här.

8. Din order är nu klar att slutföra. Vill du lägga till ett meddelande till oss så skriver du meddelandet i rutan till vänster om "slutför köp" knappen. När du är redo trycker du på slutför "köp knappen".

9a. Väljer du att betala med kort blir du nu vidaresänd till dibs betaltjänst för att knappa in dina kortuppgifter. Detta är ett säkert system med hög kryptering för din säkerhet. När du har fyllt i alla uppgifter och ditt kort är godkänt så skickas du vidare till orderbekräftelsesidan.

9b. Väljer du faktura, avbetalning eller offert  så kommer du direkt till orderbekräftelse-sidan.

10. Din beställning är klar och har lagts in i vårt system. Vi börjar direkt arbeta för att din order så fort som möjligt ska skickas iväg till dig. Uppkommer det frågor så ringer vi dig direkt.

VIKTIGT. Lägg till domänen froggy.se i din lista över säkra e-postadresser så att meddelanden från oss på Froggy inte blockeras. Om du inte fått en bekräftelse på ditt köp i inkorgen inom 24 timmar, kontrollerar du om meddelandet hamnat i din skräppostmapp.

11. Du kan alltid följa din order genom att logga in under  "konto" fliken som du finner höst upp på hemsidan. Gå sedan till orderhistorik så ser du alla ordrar du har lagt hos oss.

12. Du får ett sms till din telefon när paketet finns att hämta ut på ditt närmaste uthämtningsställe. Ta alltid med legitimation när du hämtar ut din order.

13. Kolla igenom och testa alla storlekar. Sedan är det bara att börja njuta av dina nya prylar.
Vi på Froggy Vattensport gör vad vi kan för att belasta vår miljö så litet som möjligt.

Genomgående väljer vi alltid de miljövänligaste alternativen och produkterna. Vår wakeboardbåt är bensinsnål och extrautrustad med katalysatorer, vi samåker när det är möjligt, vi skickar alla våra produkter i kartonger vi själva fått vid leveranser.
Bor du i Danmark, Norge och Finland och vill lägga en order hos oss? Vi skickar inte utanför Sveriges gränser men har alla möjligheter att skicka så nära gränserna för Sverige som möjligt. Hör av dig så ser vi vad vi kan lösa. Mera info om frakt i Sverige hittar du under frakt, klicka här för att komma till frakt.

(In English)

Are you living in Denmark, Norway and Finland and want to place an order? We dont ship outside Sweden but can send your order close to the Swedish border. Please contact us for more information. More info on fright cost in Sweden can be found under delivery, click
here to go to delivery.
(In English)
We dont ship outside Sweden.

Kontakt

Linköping 013-4800766
Stockholm 08-48002220
mail: info@froggy.se

Froggy Garanti

Vi garanterar att varan du köper
är av högsta kvalité. Vi testar själva
allt vi köper in till butiken för att du
ska kunna känna dig trygg i ditt köp.

Inga dolda avgifter

Priset du ser är priset du betalar.
Inga avgifter eller frakter tillkommer
på våra priser.

Öppettider Butiken

Linköping
Måndag-Fredag kl. 9-17
Ring gärna innan besök

Stockholm
Fredag kl 12-18
Ring gärna innan besök

Besöksadress

Linköping Froggy
Finnögatan 3
58278 Linköping

Stockholm Froggy
Prästkragens väg 15
132 45 Saltsjö-boo

Fri frakt

Alltid fri frakt på allt!
Alltid ett fritt byte på
Våtdräkter,Västar,
Bindningar*

*Ett fritt byte på våtdräkter,
västar och bindningar som
kostar över 1000 kr/st

Säker betalning: 


© Froggy Vattensport | All Rights Reserved