Din kundvagn är tom

BETALNING

Vi tycker att det ska vara enkelt och säkert att handla hos oss. Vi har därför ett tätt samarbete med företaget DIBS som sköter all vår kontokortshantering. DIBS jobbar alltid för att göra alla betalningar så säkra som möjligt. Genom vårt samarbete har vi möjlighet att alltid ha den senaste krypteringen, allt för din säkerhets skull. För mera info se www.dibs.se

Kortbetalning kan ske med Visa, MasterCard eller annat betalningskort som anges som alternativ vid betalningstillfället. Kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod samt för vissa kort även 3D Secure-koden ska anges. Vid alla kortbetalningar används kryptering för att säkerställa hög säkerhet så att du kan känna dig trygg i samband med ditt kortköp.

Lyckas du inte genomföra ett kortköp utan får felmeddelande? Hör av dig till oss på tfn 070-3510428 så hjälper vi dig vidare.

Betala tryggt och säkert via faktura. Du får hem varorna innan du betalar, och du betalar 10 dagar i efterskott. OBS, du måste kreditprövas och godkännas som fakturakund, innan vi skickar din order mot faktura. Är det första gången du handlar av oss kan detta göra att din beställning tar en dag extra att skickas. Blir du inte godkänd vid kreditprövningen hör vi av oss till dig för att ge dig möjligheten att istället förskottsbetala.
Dela upp din betalning på 3, 6 eller 12 månader. 0% ränta, 295 kr uppläggningsavgift och 29 kr i aviseringskostnad. Standard avbetalningstid är 3 månader, vill du ha annan avbetalningstid anger du det i rutan Övrig information som finns när du går till kassan. Vill du ha annan avbetalningstid och missade att säga till om detta, maila eller ring oss så ändrar vi så att det blir rätt. Är du ny kund hos oss sker alltid en kreditprövning för att säkerställa att du är godkänd för uppläggning av en avbetalningsplan.

Hur går det till?
Skickat med din order finns det första inbetalningskortet för din delbetalning. Resterande inbetalningskort mailas till den e-post adress du angivit.
Önskas pappersfaktura postad så går det också mot en tilläggskostnad på 29 kr, säg till i så fall.
Tänk på att beloppet på inbetalningskortet är minsta beloppet du kan betala, vill du betala av din order snabbare går det alltid bra att öka beloppet du betalar in. Var alltid noga med att alltid ange rätt fakturanummer när du gör dina delbetalningar (detta nummer står tydligt utmärkt på dina inbetalningskort).
Det är tryggt att handla hos oss. Froggy är en av de större vattensportaktörerna i Skandinavien. Vi har grejerna på eget lager. Till många produkter lagerför vi även reservdelar för att snabbt kunna hantera eventuella reklamationer. Vi jobbar med de senaste krypteringar på kortköp och handskas alltid med personuppgifter strikt enligt personuppgiftlagen. Allt för att du som kund ska kända dig trygg hos oss.
Har du några frågor eller funderingar är du alltid välkommen att ringa oss.

Kontakt

Linköping 013-4800766
Stockholm 08-48002220
mail: info@froggy.se

Froggy Garanti

Vi garanterar att varan du köper
är av högsta kvalité. Vi testar själva
allt vi köper in till butiken för att du
ska kunna känna dig trygg i ditt köp.

Inga dolda avgifter

Priset du ser är priset du betalar.
Inga avgifter eller frakter tillkommer
på våra priser.

Öppettider Butiken

Linköping
Måndag-Fredag kl. 9-17
Ring gärna innan besök

Stockholm
Fredag kl 12-18
Ring gärna innan besök

Besöksadress

Linköping Froggy
Finnögatan 3
58278 Linköping

Stockholm Froggy
Prästkragens väg 15
132 45 Saltsjö-boo

Fri frakt

Alltid fri frakt på allt!
Alltid ett fritt byte på
Våtdräkter,Västar,
Bindningar*

*Ett fritt byte på våtdräkter,
västar och bindningar som
kostar över 1000 kr/st

Säker betalning: 


© Froggy Vattensport | All Rights Reserved