Linköping: 013-4800766
Sthlm: 08-48002220
KAMPANJ
SENASTE NYTT TEAM FROGGY
WAKEBOARD HANTAG & LINOR TILLBEHÖR WAKE
WAKESURF OCH SURF KITESURF WAKESKATE VATTENSKIDOR KNEEBOARDS
VÅTDRÄKTER VÅTDRÄKTS REA FLYTVÄSTAR
BADRINGAR (TUBES) GOPRO INDOBOARD
KLÄDER MM
TÄVLINGAR KURSER WAKEBOARD KURSER WAKESURF KURSER VATTENSKIDOR MÖHIPPA OCH EVENT
PRESENTKORT
Information / Hjälp Handla tryggt / Frakt Betalning Beställning Försäljningsvillkor Samlade Guider (FAQ)

FÖRSÄLJNINGSVILLKOR

Försäljningsvillkor


Tillämpning och konsumentskydd
De här Allmänna villkoren (”Villkoren”)  är tillämpliga på det köpeavtal som du som konsument sluter med Froggy, reg nr. 740201-1998, nedan kallat ”Froggy”. För att ta tillvara dina intressen som kund tillämpas bestämmelserna i Konsumentköplagen (SFS 1990:932), Lag om Distansavtal, avtal utanför affärslokaler samt Personuppgiftslagen (SFS 1998:204) på samtliga köp på www.froggy.se.

Priser och avgifter
De priser som anges på www.froggy.se anges inklusive mervärdesskatt (moms).
> Priserna inkluderar fri frakt inom Sverige, om inte annat anges.
> För alla ordrar under 298 kr tillkommer en administrativ avgift på 49 kr
> För alla ordrar under 198 kr tillkommer en administrativ avgift på 79 kr

Vid returer och byten tillkommer kostnader enligt nedan:
Ett fritt byte på våtdräkter, västar och bindningar som kostar över 1000 kr/st.

Fraktkostnad vid byte och retur bortsett från ovanstående fria byte:
59 kr på paket under 3 kg som är max 1 meter långa
89 kr på paket under 5 kg som är max 1 meter långa
119 kr på paket under 10 kg som är max 1 meter långa
199 kr på paket under 15 kg som är max 1,5 meter långa
299 kr på paket under 22 kg som är max 2 meter långa

Kontakta oss för att ordna bytet.
Ny faktura på tillkommande frakt mailas


Upprättande av avtal om köp
Froggys varor beställs på www.froggy.se, via vår butik eller via vår kundtjänst. Avtal om köp upprättas då din beställning har bekräftats av Froggy via e-post till den e-postadress som du angivit vid beställningen. Genom beställningen accepterar du dessa villkor. Froggy ingår inte avtal med minderåriga (under 18 år) utan målsmans godkännande.


Leverans
Froggy använder följande fraktalternativ:
Paket, varorna skickas med Posten till närmaste utlämningsställe eller med företagspaket. När paketet finns för uthämtning skickas ett sms med information om löpnummer och pinkod till det mobiltelefonnummer som angivits vid beställningen. Vid uthämtning av försändelse ska giltig ID handling uppvisas. För det fall ett mobiltelefonnummer inte angetts skickas en avi hem till kunden. Aviavgift kan tillkomma.
OBSERVERA att det namn som står på id-handlingen måste vara det som används vid beställningen. Stavningen måste vara identisk på beställnigen och id-handlingen.

Normal leveranstid är 1 – 3 arbetsdagar från det att Froggy har bekräftat din beställning via e-post. Om produkten ingår i beställningsortimentet kontaktar vi dig om beräknad leveranstid.

Om en försändelse mot förmodan blir försenad kommer du kontaktas av kundtjänst. Givetvis har du då också alltid rätt att häva köpet.

Mera info hittar du under frakt, klicka
här för att komma till frakt.

Outlösta paket/försändelser
Paket som inte har hämtats ut inom fjorton (14) dagar återsänds till Froggy. Om detta sker debiteras du en avgift på 250 kr (SEK) för kostnader hänförliga till Froggys administration, frakt, returfrakt och hantering. Outlösta paket omfattas inte av ångerrätten.

Ångerrätt
Du som konsument har alltid fjorton (14) dagars ångerrätt enligt Lag om Distansavtal och avtal utanför affärslokaler. Vill du under denna tid returnera din vara för byte eller återköp kontaktar du kundtjänst så skickar vi en returlapp till dig (returavgift från 59 kr. Mera info hittar du under frakt, klicka
här för att komma till frakt.). Froggy har ingen möjlighet att i efterhand ersätta kostnaden för returfrakt. Ångerrätten gäller under förutsättning att varan hålls i väsentligen oförändrat skick.

Reklamation
Om en vara avviker från vad som följer av avtalet mellan dig och Froggy eller på annat sätt inte motsvarar den beskrivning av varan som Froggy har givit, kan varan returneras. Endast ursprungliga fel omfattas av reklamationsrätten, reklamationsrätten omfattar t ex inte fel orsakade av normalt slitage. Reklamation till Froggy ska göras inom skälig tid, dock senast inom tolv månader från köpdatum. Vid reklamation, kontaktar du kundtjänst så skickar vi en returlapp till dig. Froggy har ingen möjlighet att i efterhand ersätta kostnaden för returfrakt.

Retur
Vid retur står du anvarig för varan, därför  är det viktigt att varan inte kan komma till skada under transporten. Varan ska vara oanvänd och skickas tillbaka i oskadad originalförpackning, samtliga etiketter ska sitta kvar och manualer ska skickas med. Det är viktigt att ytteremballage används och att tejp eller annat material inte klistras på originalförpackningen.

Vid köp av hygienartiklar, underkläder och badkläder, får förseglingen inte vara bruten, sådana varor med bruten försegling kan inte returneras. Ångerrätten gäller inte alls varor som tillverkats eller ändrats i enlighet med dina särskilda önskemål. Returer kan inte skickas mot Postförskott/Efterkrav. Efter mottagen och godkänd retur kommer återbetalning att ske inom trettio (30) dagar från det att Froggy tog emot returen. Återbetalning sker endast genom insättning till bankkonto, ej kontant.

För att möjliggöra en eventuell retur behöver du kunna påvisa köp och Froggy rekommenderar att du sparar orderbekräftelse och betalningsreferens som kvitto på ditt köp. Med ditt paket skickas även ett kvitto/faktura som du kan använda som referens.

Mera info om retur hittar du under frakt, klicka
här för att komma till frakt. För information eller hjälp vid retur som inte omfattas av retursedel och fri frakt, kontakta Froggys kundtjänst.

Retur av kampanjvaror
Vid köp som berättigar till gåva eller extra rabatt betraktas värdet av gåvan eller den extra rabatten som en generell rabatt på hela beloppet vid köptillfället. Om någon del av köpet byts och/eller returneras värderas returnerade varor till köpeskillingen minus sin relativa andel av den generella rabatten. Vid byten sker ingen omräkning av den ursprungliga grunden för gåva eller rabatt.

Kampanj eller erbjudande om sådan gåva eller extra rabatt är endast tillgänglig för nya köp via handelsplatsen www.froggy.se och kan inte erhållas retroaktivt. Gåva eller rabatt kan inte överföras till annat köp och kan inte tillgodoräknas vid byte till annan vara.

Transportskador
Froggy ansvarar för varor som skadas eller kommer bort under leverans till dig. Reklamation av transportskador ska göras inom skälig tid, dock senast inom två månader. Vid mottagande av försändelsen är det därför viktigt att kontrollera att godset inte är transportskadat. Froggy rekommenderar att du anmäler en eventuell transportskada direkt på plats hos utlämningsombudet och därefter kontaktar Froggys kundtjänst.

Betalning
Froggy erbjuder fyra olika betalningsalternativ, kortbetalning, fakturabetalning, delbetalning eller offert. Samtliga betalningar sker krypterat via Froggys PCI-certifierade samarbetspartners – DIBS. DIBS är certifierade enligt det nya skärpta säkerhetskravet PCI-DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

Kortbetalning
Kortbetalning kan ske med Visa, MasterCard eller annat betalningskort som anges som alternativ vid betalningstillfället. Kortnummer, kortets giltighetstid, CVC-kod samt för vissa kort även 3D Secure-koden ska anges. Vid kortbetalning använder Froggy kryptering för att säkerställa tryggheten i samband med kortköp.

Faktura
Faktura skickas tillsammans med ditt paket. Betalning mot Faktura ska ske inom fjorton (14) dagar från fakturadatum. Vid betalning mot Faktura krävs att du är folkbokförd på den adress som angivits i din beställning. Varorna levereras fraktfritt.

Dela upp betalning
Du kan som kund även handla mot Delbetalning. Du väljer själv om du vill lägga upp din delbetalning på 3,6 eller 12 månader. 295 kr tillkommer i uppläggningsavgift och 26 kr i aviseringskostnad per avi. Givetvis finns alltid möjligheten att betala hela beloppet på en och samma gång. Kontroll av kreditvärdighet görs och krävs för godkännande av delbetalning.
Väljer du detta alternativ kommer vi kontakta dig så fort du har en godkänd kreditprövning.

Force Majeure
I händelse av omständigheter som står utanför Froggys skäliga kontroll, exempelvis vid händelse av ändrad lagstiftning, myndighetsåtgärder, strejk, blockad, sabotage, krig, terrorism, brand, översvämning, naturkatastrof eller liknande händelser ska Froggys förpliktelse att fullgöra köpeavtalet skjutas upp så länge omständigheten råder. Om sådan försening överstiger 2 månader har såväl du som Froggy rätt att häva avtalet med omedelbar verkan utan någon skyldighet att betala skadestånd.

Personuppgifter
Froggy ansvarar för att de personuppgifter som lämnas i samband med köp hanteras i enlighet med Personuppgiftslagen. Genom godkännande av köpeavtalet med Froggy samtycker du till att dina uppgifter sparas för att kunna behandla din order, genomföra köpet och möjliggöra uppdatering av din orderstatus. Som kund kan du ta del av de sparade uppgifter, ändra dem eller be om radering. Har du valt att ta emot Froggys mailutskick kan du när som helst ta tillbaka ditt samtycke till att få dessa mail.

Pris- och produktinformation
Vid eventuella felaktigheter i lagerstatus eller pris förbehåller sig Froggy rätten att häva avtal om köp. Om varan utgått eller av annan anledning inte finns tillgänglig är Froggy inte skyldiga att tillhandahålla varan men kan föreslå en alternativ vara. All bildinformation ska ses som illustrationer och kan inte garanteras återge varans exakta utseende och beskaffenhet.
 
Övrigt
Vi följer Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag vid en eventuell tvist.

För frågor kring innebörden av dessa Villkor eller tillvägagångssätt vid ångerrätt, reklamationer, transportskador eller annat, ta kontakt med Froggys kundtjänst.

Kontakt

Linköping 013-4800766
Stockholm 08-48002220
mail: info@froggy.se

Froggy Garanti

Vi garanterar att varan du köper är av högsta kvalité. Vi testar själva allt vi köper in till butiken för att du ska kunna känna dig trygg i ditt köp.

Inga dolda avgifter

Priset du ser är priset du betalar. Inga avgifter eller frakter tillkommer på våra priser.

Besöksadress

Linköping Froggy
Finnögatan 3
58278 Linköping

Stockholm Froggy
Prästkragens väg 15
132 45 Saltsjö-boo

Öppettider Butiken

Linköping
Mån - Fre 14.00-16.00
Lör-Sön - Stängt
Ring och boka besök andra tider.

Stockholm
Mån-Lör - Tidsbokning
Vintertid = ringa oss innan besök.
Sommar = öppet alla dagar.

Fri frakt

Alltid fri frakt på allt!
Alltid ett fritt byte på
Våtdräkter,Västar,
Bindningar*

*Ett fritt byte på våtdräkter, västar och bindningar som kostar över 1000 kr/st

Information

● Om Froggy Vattensport
● Kontakta Oss

● Öppettider

● Färdbeskrivning till butiken

● Samlade Guider (FAQ)

● Cookies

Handla tryggt

● Prisgaranti
● Övriga Garantier

● Frakt (shipping)

● Leveranstid

● Försäljningsvillkor

Betalning

● Kortbetalning
● Faktura

● Avbetalning

● Säkerhet & Trygghet

● Inga dolda avgifter

Beställning

● Personlig hjälp
● Genomföra en beställning

● Froggy Miljöpolicy

● Danmark, Norge, Finland

● Shipping to Europe

Säker betalning:  


© Froggy Vattensport | All Rights Reserved