Din kundvagn är tom

TEAM FROGGY

Lär känna Team Froggy

Vi i team Froggy Vattensport ett gäng hängivna vattensportare. De flesta av oss håller på med flera vattensporter – så som wakeboard, wakesurf, kite, jet ski, vattenskidor, windsurf, (våg-) surf, mm. Vi älskar alla att vara på sjön - och vi hoppas genom Froggy Vattensport kunna dela med oss av den underbara känsla som en riktigt bra dag på vattnet erbjuder. Vi testar själva i alla produkter vi säljer (plus många fler som vi väljer att inte sälja), vi håller kurser i wakeboard och wakesurf och flera av oss tävlar på hög nivå. Froggy grundades 1996, och tack vare den erfarenhet vi fått under åren – både från egen åkning men även vad vi lärt oss när vi hjälpt kursdeltagare på vattnet – besitter vi en för Sverige unik produktkunskap som vi gärna delar med oss av.

Nedan följer en kort presentation av några av oss i Froggy Vattensport teamet.


Rickard Wänqvist

- Grundare av Froggy Vattensport.
Gillar i princip alla vattensporter men framför allt wakeboard och wakesurf. Har massor av favoritbrädor så känslan för dagen bestämmer ofta brädval. Älskar att moderna våtdräkter är så sköna och varma att man numera kan åka wakeboard utan att frysa även om vattnet är kallt (åker gärna året om så länge det finns öppet vatten).
Är också mycket motorkunnig och sjukt båtintresserad (är bl.a. auktoriserad Mercruiser, PCM och Crusader mekaniker).
Håller många av Froggys kurser, jobbar i butiken, kör uppvisningar, mm.

Adam Fields (USA)

- Håller kurser och sköter interna uppgifter
Talangfull och superkunnig om wakeboards. Tillbringar en stor del av året i Florida och North Carolina och håller wakeboardkurser. Tycker om att tävla i wakeboard och har "jobbat" som wakeboardproffs flera år. Gillar att alla är så trevliga i Sverige, och är ofta imponerad över hur snabbt många utvecklas på wakeboardkurserna.
Har tävlat i wakeboard över hela världen, har vunnit många av de största tävlingarna och är bl.a. regerande världsmästare i Wakeboard. Kort sagt en av världens duktigaste och mest kända wakeboardåkare, men är lika ödmjuk och trevlig för det.
Håller många av Froggys kurser, undervisar lika gärna nybörjare som inte kan svänga som elitåkare. Anlitas som coach åt flera landslag och har coachat många av väldens bästa åkare.

Peter "Pete" Hagström

- Jobbar i butiken, håller kurser, sköter interna uppgifter
Levt som surfare i Australien, och har koll på det mesta inom vattensport. Utbildad friskvårdsrådgivare och personlig tränare. Älskar wakeboard, wakesurf och vågsurf. Gillar långa rampiga vågor och wakeboards med mycket pop.
Har grym koll på hur kroppen fungerar, och hur man ska träna på bästa sätt. Har även varit tränare i tramoplin (studsmatta). Mycket duktig och avslappnad coach. Har även koll på motorer och varit helikoptermekaniker.
Delansvarig för Froggys wakeboardkurser, jobbar i butiken, kör uppvisningar, mm.

Caroline "Carro" Djupsjö

- Håller kurser, jobbar med events och sköter interna uppgifter
Har trots sin unga ålder varit med Froggy länge nu. Tidigare gått på wakeboardgymnasiet och älskar att åka wakeboard. Gillar också att tävla och har bl.a. vunnit SM och EM i wakeboard flera gånger. Tycker om värme och åker gärna till Florida eller annan varm plats för att åka wakeboard när det är för kallt i Sverige.
Gillar lättåkta wakeboards och snygga sköna varma våtdräkter. Tycker att fler tjejer borde åka wakeboard och är ansvarig för Froggys "Girl Camps" – våra wakeboardkurser för enbart tjejer.
Håller wakeboardkurser, kör uppvisningar, diverse jobb på Froggy, mm.

Oskar Heslyk

- Sköter lager och logistik, håller kurser, mm
Seriös wakeboardåkare som gärna kör riktigt stort. Tar det gärna lugnt och metodiskt för att lära sig nya tricks, men när grundkomponenterna sitter laddar Oskar på fullt. Noggrann med att utrustningen ska vara rätt grejer, och gillar riktigt stora vågor.
Gör goda hamburgare och är en mästare vid grillen, något som uppskattas av oss andra i teamet.
Ansvarig för lager och packning till Froggys webshop, håller wakeboardkurser, kör events, mm.

Patrik Gewertz

- jobbar med events, ansvarig för Froggys team vid tävlingar, mm
Reser gärna och har åkt bräda i sjukt många olika länder. Numera är det mest wakeskate som gäller, tävlar gärna och har bl.a. vunnit SM i wakeskate.
Lugn och skön, och tar sig alltid tid att hjälpa till om du vill ha tips för din åkning eller funderar på att ut och resa.
Älskar sin Gatorboards Doyle wakeskate och O'Neill Psycho våtdräkt.
Med sin erfarenhet och sköna attityd är Patrik en klippa vid events och tävlingar.

Tom Axelsson

- hårdtestar utrustning, hjälper till vid kurser och evemnts, mm.
Äskar att åka wakeboard. Laddar alltid fullt, och är den i Froggyy gänget som sliter överlägset mest på sin utrustning. Åker året runt efter båt, winch och cable. Kör gärna uppvisningar och tävlar även en del. Gillar att flyga högt och kör alltid riktigt stort.
Testar gärna allt, men trivs bäst på sina favoriter Gatorboards Militant, Gatorboards Prospect och Gatorboards Gator CT - till stor del därför att han hoppar högst, railar bäst och har roligast med dessa brädor och bindningar.
Är med vid events, kurser och tävlingar.

Michaela De Waern

- testar utrustning, kör events och tävlingar
Tycker att åka wakeskate är det bästa som finns. Bott och åkt mycket i USA. Talangfull, mjuk och teknisk. Gillar också att tävla och har bl.a. vunnit SM och EM i wakeskate, plus en andra plats i wakeskate VM.
Är med vid events, kurser och tävlingar.

Erik Axén

- testar utrustning, kör events och tävlingar
Lugn och metodisk, har tidigare varit gymnast och har grym kroppskontroll. Åker ofta ihop med Adam i USA, och har en clean och teknisk åkstil. Gillar snabba lättåkta brädor, och båtar med långa rampiga vågor.
Är med vid events, kurser och tävlingar.
(Team froggy i USA 2010)

TEAM FROGGY


Kontakt

Linköping 013-4800766
Stockholm 08-48002220
mail: info@froggy.se

Froggy Garanti

Vi garanterar att varan du köper
är av högsta kvalité. Vi testar själva
allt vi köper in till butiken för att du
ska kunna känna dig trygg i ditt köp.

Inga dolda avgifter

Priset du ser är priset du betalar.
Inga avgifter eller frakter tillkommer
på våra priser.

Öppettider Butiken

Linköping
Mån - Fre 10.00-17.00
Lör, Sön & helgdag Stängt

Stockholm
Öppet enligt överenskommelse efter tidsbokning - ring för att avtala tid.


Besöksadress

Linköping Froggy
Finnögatan 3
58278 Linköping

Stockholm Froggy
Prästkragens väg 15
132 45 Saltsjö-boo

Fri frakt

Alltid fri frakt på allt!
Alltid ett fritt byte på
Våtdräkter,Västar,
Bindningar*

*Ett fritt byte på våtdräkter,
västar och bindningar som
kostar över 1000 kr/st

Säker betalning: 


© Froggy Vattensport | All Rights Reserved